Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gelecek Sayı
Sayı: 32
Yıl: 2024
Özgün Araştırmalar
Araştırma Makalesi
1. Tulumba ve lokma hamurunun kızartılmasında kullanılan kızartma yağının incelenmesi
Nazmiye Nur Çelik
Hasan Yalçın
Araştırma Makalesi
3. Trachystemon orientalis (L.) G. Don bitkisinin antioksidan aktivite, toplam fenolik madde içeriği ve -glukozidaz enzimi inhibisyon potansiyelinin araştırılması
Fatma Cebeci
Tayyibe Erten
Derleme Makaleler
Araştırma Makalesi
2. Use of modified polycaprolactone polymer in food packaging applications: a review
Kerem İlaslan
Arşiv
Sayı: 30,
21.07.2023
Sayı: 31,
13.02.2024
Sayı: 32